Воскресенье, 12 Июля 2020 Стили пива
Aroma: Pleasantly grainy-sweet, clean Pils malt aroma dominates. Low to moderately-low spicy noble hop aroma, and a low background note of DMS (from Pils malt). No esters or diacetyl. Appearance: Medium yellow to pale gold, clear, with a creamy white head. Flavor: Slightly sweet, malty pro?le. Grain and Pils malt ?avors dominate, with a low to medium-low hop bitterness that supports the malty palate. Low to moderately-low spicy noble hop ?avor. Finish and aftertaste remain malty. Clean, no fruity esters, no diacetyl. 

Mouthfeel: Medium body, medium carbonation, smooth maltiness with no trace of astringency. Overall Impression: Malty but fully attenuated Pils malt showcase. History: Created in Munich in 1895 at the Spaten brewery by Gabriel Sedlmayr to compete with Pilsner-style beers. 

Comments: Unlike Pilsner but like its cousin, Munich Dunkel, Helles is a malt-accentuated beer that is not overly sweet, but rather focuses on malt ?avor with underlying hop bitterness in a supporting role. Ingredients: Moderate carbonate water, Pilsner malt, German noble hop varieties.
Более крепкая версия Doppelbock. Цвета варьируются от глубокого медного до черного. Очень высокий уровень алкоголя. Обычно варится замораживанием, а удаление льда происходит в результате увеличения с...
Сорта Lambic являются пшеничным пивом, сделанным из передержанного хмеля и сброженного с помощью диких дрожжей и других микроорганизмов традиционно только на Senne Valley вокруг Брюсселя. Наиболее тр...
Faro-это смесь lambic с добавлением сахара. Пиво этого сорта хорошо газированное, слаще и более освежающее, чем gueuze. Вкус часто простой и сладкий, с более легким запахом скотного двора и неароматн...
Крепкие, с сильным вкусом алкоголя, часто плохо сделанные крепкие лагера. Эфиры, сивушные масла и другие продукты неразбавленного пива высокой плотности - это обычное явление. Лучше всего пить из бут...