Вторник, 22 Сентября 2020 Стили пива
Aroma: Typically features a light grainy Pils malt character (sometimes Graham cracker-like) and distinctive ?owery or spicy noble hops. Clean, no fruity esters, no diacetyl. May have an initial sulfury aroma (from water and/or yeast) and a low background note of DMS (from Pils malt). Appearance: Straw to light gold, brilliant to very clear, with a creamy, long-lasting white head. Flavor: Crisp and bitter, with a dry to medium-dry ?nish. 

Moderate to moderately-low yet well attenuated maltiness, although some grainy ?avors and slight Pils malt sweetness are acceptable. Hop bitterness dominates taste and continues through the ?nish and lingers into the aftertaste. Hop ?avor can range from low to high but should only be derived from German noble hops. Clean, no fruity esters, no diacetyl. Mouthfeel: Medium-light body, medium to high carbonation. Overall Impression: Crisp, clean, refreshing beer that prominently features noble German hop bitterness accentuated by sulfates in the water. History: A copy of Bohemian Pilsener adapted to brewing conditions in Germany. 

Comments: Drier and crisper than a Bohemian Pilsener with a bitterness that tends to linger more in the aftertaste due to higher attenuation and higher-sulfate water. Lighter in body and color, and with higher carbonation than a Bohemian Pilsener. Modern examples of German Pilsners tend to become paler in color, drier in ?nish, and more bitter as you move from South to North in Germany. Ingredients: Pilsner malt, German hop varieties (especially noble varieties such as Hallertauer, Tettnanger and Spalt for taste and aroma), medium sulfate water, German lager yeast.
Kristalweizens - третий член троицы German Wheat. Высмеянные многими любителями пива, как “кастрированные hefeweizens”, сорта kristalweizens известны фильтрованным, искрящимся цветом. Они имеют класс...
Пиво сделано из специального зерна, как правило, из рожи. Также наиболее распространенными являются рис, сорго, просо, кукуруза, гречиха, овес и полба. Так как это категория охватывает очень много ст...
Крепкие, с сильным вкусом алкоголя, часто плохо сделанные крепкие лагера. Эфиры, сивушные масла и другие продукты неразбавленного пива высокой плотности - это обычное явление. Лучше всего пить из бут...
Темное Bock обладает цветами от глубокого медного до темно-коричневого. Бывает средней и высокой крепости, доминируют солодовая сладость и ореховые или слегка поджаренные ароматы. Хмелевой вкус и аро...
Gueuze - это сочетание выдержанного и молодого lambic. Дрожжи подновляются, в результате чего происходит карбонизация. Выдержанный lambic имеет более утонченный характер и помогает раскрыть некоторые...